with Geen reacties

Mede doordat er dit jaar geen WK voor ons in het verschiet ligt, is het rustig bij de Bisons. De trainingen werden teruggeschroefd tot één maal in de week. Ook andere zaken krijgen hierdoor weer meer aandacht. Zo ook de kermis met het prachtige bloemencorso.

Het toernooi bij TTV PECO in Teuge viel samen met Kermiszondag en het corso. Mede hierdoor konden we maar met één team afreizen naar Teuge.

Het 720kg team ging voortvarend van start, met veel energie en inzet ging men de strijd aan. Maar naarmate de wedstrijden vorderden, vloeiden de krachten weg. Het team behaalde 7 punten en werd zesde in het dagklassement.

Voor de 720kg klasse en de 640kg klasse waren het de laatste wedstrijden in de competitie van Gewest Oost.

Het 720kg team eindigde in het eindklassement op de zesde plaats.

Het 640kg team werd vijfde in de eindrangschikking.

Zondag 9 september is het laatste toernooi voor de 680kg klasse, de 600kg klasse en de Jeugdklasse.