Januari 2019

with Geen reacties

Een nieuw seizoen staat weer op het punt van beginnen. De trainingen van zowel Jeugd als Senioren zijn inmiddels hervat. Voor de Jeugd zijn er een drietal trainers aangesteld, die bij toerbeurt de training zullen verzorgen, te weten Rick Elschot, Tonny Asschert en Vincent Ribbers. De Senioren worden ook dit jaar weer getraind door Rik Baak.

De jaarlijkse survivalrun is voor de Bisons het begin van een nieuw seizoen. Sommige leden lopen de run mee, vele andere leden verlenen hand- en spandiensten.

Naast de Competitie in Gewest Oost en de Nederlandse Kampioenschappen staat er dit jaar ook  een internationaal toernooi  in Duitsland op de agenda.  Hoogtepunt  dit seizoen is het  Europees Kampioenschap  in  Ierland in september. Voor de Jeugd staat er ook een internationaal toernooi op de agenda en wel het GENSB toernooi in Engeland.

Het gewichttrekken wordt dit jaar wederom  georganiseerd en wel op 29 maart bij Schnieders op de Deale.

Kortom een jaar met veel uitdagingen.